vier liefdes en de dood
‘Four weddings and a funeral’ als openluchtvoorstelling!


In februari 2010 vierde Theatergroep Troost haar 10 jarig bestaan in De Engelenbak en bewerkte daarvoor de filmkomedie 'Four weddings and a funeral’ tot een feestelijke muziektheatervoorstelling.

Een hechte vriendengroep komt elkaar voortdurend tegen op bruiloften. De ene bruiloft nog grootser aangekleed dan de ander. Zelf zijn ze ook op zoek naar die ene liefde maar op de een of andere manier lukt het hen niet. De een verzwijgt de liefde, de ander heeft een onmogelijke liefde en weer een ander loopt er voortdurend voor weg. Totdat het noodlot toeslaat en ze er achter komen dat het leven veel te kort is om te vergooien. 

REGIE Rocco van Loenen TEKST Rocco van Loenen en Erris van Ginkel SPEL ChristJan Akkermans, Febe Bakema, Marloes Bakema, Daan van Beers, Anna Brands, Juan Gomez campo, Wouter de Graaf, Richard Greve, Erika Halink Schöler, Michel Hueber, Martijn Kemna, Albertine de Kanter, Lilian Korzilius, Carly Poelman, Pien Poelman, Thijs Sanderink, Ronald Stroo, Petra van Veelen e.a. PRODUCTIE Gerco Stoffelsen, Ieke Wagemakers, Gerda van Cappellen DECOR Jos van Zeijl FOTOGRAFIE Natasja Kemp DANS Annemarie Libbers MUZIEK Vinger in de dijk

GESPEELD februari en juli 2010