vastgoed bv
“Als je doodgaat krijg je spijt van de dingen die je niet gedaan hebt.Je denkt dat je een mietje bent?
Ik zal je wat zeggen: we zijn allemaal mietjes.
Je denkt dat je een dief bent? So what?
Laat je je inpakken door dat normen en waarden offensief...? Hou op. Schei uit.
Je hebt je vrouw belazerd.... Het is gebeurd. Leef ermee.”


VASTGOED BV, een zwarte komedie over de strijd tussen en de overlevingsstrategieën van vastgoedhandelaren ten tijde van recessie.
Met een speciale bijdrage van ondernemer, columnist en schilder Erik de Vlieger.

Vier verkopers van een noodlijdend makelaarskantoor raken hun rustieke zomervilla’s aan de straatstenen niet meer kwijt. Waar ze de leads vroeger alleen maar hoefden in te koppen, wordt er nu gevochten om de echte contacten. En dan schrijft de directie ook nog een
competitie uit: de twee beste verkopers krijgen een bonus, de anderen worden ontslagen.

Vastgoed BV wordt geregisseerd door actrice Camilla Siegertsz (Zuidelijk Toneel, Alles is Liefde, Gooische Vrouwen). Zij maakt een vlotte bewerking van deze klassieker van de Amerikaanse schrijver David Mamet die voor Glengarry Glen Ross (de originele titel) in 1984 de Pulitzer Prize ontving. In 1992 werd het bovendien verfilmd met Al Pacino en Jack Lemmon in de hoofdrollen. Recent speelde Pacino het opnieuw op Broadway.

REGIE Camilla Siegertsz TEKST David Mamet SPEL Richard Greve, Michel Hueber, Thijs Sanderink, Lucas Smulders, Ronald Stroo en Erik de Vlieger TEKST David Mamet BEWERKING Eric de Vroedt en Camilla Siegertsz FOTOGRAFIE Monique Hasselo Smits - moosfotoos.nl PRODUCTIE Ida Klein, Gerco Stoffelsen MET DANK AAN Marijn van der Jagt, Lisanne Peeters

Troost speelt Vastgoed BV op locatie! Hiervoor is wat ruimte nodig. Voor boekingen bij u thuis mail naar theater@theatergroeptroost.nl  of bel 06-27045207 Gerda van Cappellen.